Min sidste vilje


Undgå tvivl om svære beslutninger ved ens egen begravelse eller bisættelse!

Med tanke på sine nærmeste – er det muligt  at nedskrive egne ønsker i forhold til  ens egen begravelse eller bisættelse. Dette kan du fx. gøre i dokumentet "Min sidste vilje".

Få hjælp af bedemanden til at udfylde "Min sidste vilje"

Som bedemænd er vi behjælpelig med at udforme dokumentet, og du er altid velkommen til at tage kontakt til os på 75 17 13 00

Når et menneskes liv er ved at rinde ud - eller man oplever krise/sorg i en eller anden forstand i ens omgivelser  -  er der mange tanker der melder sig!

En begravelse eller bisættelse er en vigtig begivenhed for de fleste mennesker. Det er en situation, der kræver såvel omsorg som eftertanke!

Dokumentet kan ses som en stor hjælp for ens nærmeste i sorgen  -   idet man som pårørende har mulighed for at se højtideligheden, som en begivenhed, der “lige netop var i min mors ånd”.  Højtideligheden kommer måske derved til at fremstå som et minde -  man som pårørende på sigt vil glædes over, og bære med sig resten af livet.

Dine nærmeste skal kende indholdet af dokumentet

Vælger du at udforme dokumentet, er det vigtigt at dine nærmeste er bekendt med ønskerne i dokumentet. Hvorfor det anbefales, at genparten af dokumentet afleveres til et familiemedlem eller til os som bedemænd, der således opbevarer dokumentet.

Hør mere om "Min sidste vilje" hos Fyhn Bedemandsforretning

Er du interesseret i at få “Min sidste vilje” tilsendt er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 17 13 00 eller på mail: helle@fyhnbedemand.dk  eller   mail@fyhnbedemand.dk Vi er altid klar til at hjælpe dig med udfyldelse af dokumenter og hvilke ting man oftest skriver ind i sin sidste vilje, så tøv ikke med at kontakte os.