Bedemand Helle Fyhn


Helle Fyhn er bedemand "med hjertet"

Jeg hedder Helle Fyhn, og jeg er en kvindelig bedemand, der i mange år har arbejdet med mennesker. Dels som sygeplejerske gennem 25 år, og dels som selvstændig bedemand hos Fyhn Bedemandsforretning siden 2011. Jeg har kontorer i Esbjerg og i Bramming, men kører også gerne til Vejen, Varde, Holsted eller derhen hvor der er brug for mig.

Jeg er i udgangspunktet meget optaget og fokuseret omkring de såkaldte ”bløde værdier”.

Jeg har fokus på en værdig afsked

I mit arbejde som bedemand vægter jeg at værne omkring det menneske der er sovet ind med nænsomhed, respekt og værdighed, og arbejder overordnet og målrettet ud fra holdningen ”Vi har alle ret til en værdig afsked”.

Jeg har ligeledes fokus på de pårørende, og arbejder mod at de, så vidt muligt er med i hele forløbet.

helle

Helle Fyhn

Vægt på nærvær og respekt for den afdøde og de pårørende

I forhold til dig som pårørende lægger jeg vægt på at være nærværende, samtidig med at jeg lytter og støtter og der igennem  forsøger at møde dig, lige der hvor du er i sorgen.

Jeg vil med udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov gerne hjælpe med at se muligheder frem for begrænsninger. Det betyder at hvis du som pårørende har specielle ønsker i forhold til begravelsen eller bisættelsen, så arbejder vi i fællesskab mod at du, så vidt muligt, kan få dine ønsker opfyldt.

Kontakt mig

Kontakt mig på telefon 75 17 13 00 eller på helle@fyhnbedemand.dk, når du har brug for en bedemand.